turniej w Finlandii całkiem ok...dużo pecha dla"naszych"...grali całkiem całkiem. Rób highlightsa jeśli chcesz, ja chętnie go tutaj zobaczę. Niech ktoś rozkręci ten wątek?
transmisje na polsacie z tego turnieju troche mnie wkurzały, gdyby nie obecne testowany kanał polsat sport news to nie zobaczyłbym żadnego meczu naszje pary
BTW Dalhausser is monster in block...monster no doubt about it. Propably the best blocker ever. Tall with super long arms. Really strange human?..."wynalazek"?
całkiem niedawno jeszcze było nawet sporo par, które broniły i blokowały razem...jednak mimo wszystko sport ten staje się coraz to bardziej pro i dla tego w parach są określone zadania...poza tym jest to szansa dla niższych zawodników, którzy dobrze bronią i plasują
Dokladnie, ja w plazowce prezentuje zdecydowanie wiekszy poziom wg mnie niz na hali, mam mozliwosc indywidualnwgo wykazania sie no i oczywisce warunki fizyczne, 175 cm to malo ale na plazy moge grac na wyzszym poziomie mimo to
http://www.youtube.com/watch?v=fKD68jkQfuw&feature=feedlik
A co do turnieju w Finlandii to bardziej zasłużyli na 3 miejsce;d
transmisje na polsacie z tego turnieju troche mnie wkurzały, gdyby nie obecne testowany kanał polsat sport news to nie zobaczyłbym żadnego meczu naszje pary
wkurzony Rogers;)
TAK...kawał dobrego beachvolleya w wykonaniu amerykanów. BTW: Ricardo jaki chłoposzek?