1

Parolapara Erkek Voleybol Takımımızın Ana Sponsoru oldu

yusuf_kucuk_14 2023-09-10 • 440 views
 

#FenerbahceIstanbul 

Geçmişten bugüne yaptığı yatırımlar, ulusal ve uluslararası anlamda hayata geçirdiği ilklerle voleybolu ülke sporumuzda önemli bir noktaya taşıyan Kulübümüz, Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızın “İsim Sponsorluğu” için Parolapara markası ile anlaşma sağladı.

Hızla büyüyen elektronik para ve ödeme hizmetleri alanında gelenekselleşen finansal çözümlerden farklı olarak; hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde, gerek bireysel, gerek kurumsal kullanıcılarının tüm finansal ihtiyaçlarına cevap verebilecek entegre finansal çözümler üretmekte olan Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızın İsim Sponsoru Parolapara’nın logosu 2023 – 2024 sezonunda takımımızın formalarının  göğsünde yer alacak.

Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor; Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızın başarılarla dolu bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.

Kulübümüz ile Paralopara arasında yapılan Erkek Voleybol Takımı İsim Sponsorluğu anlaşmasının imza töreni, 12 Eylül Salı günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde saat 13:30'da düzenlenecektir.

0 comments

Volleyball players rankingWho is the best volleyball player ever?Show players rankingVolleyball players ranking
Who is the best volleyball player ever?Show players ranking
0